Karriererådgivning

Få eksperthjælp til jobsøgning – og bliv hurtigere ansat i dit drømmejob!

En karriererådgiver med 10 års erfaring hjælper dig med at skille dig ud fra mængden og få det job, du fortjener.

 • Opnå klarhed om dine karrieremål og de skridt, du skal tage for at nå dem.
 • Optimér dit CV, ansøgning og online profil, så det effektivt viser dine kvalifikationer og erfaring til potentielle arbejdsgivere.
 • Forbedre dine evner til at gennemføre en jobsamtale – og på en naturlig måde fremlægge din værdi til potentielle arbejdsgivere.

Er du træt af dit job?

Enten, fordi du er helt overvældet af de mange opgaver og det høje tempo, eller måske har du det svært med din leder eller kollegaer. Det kan også være, at du keder dig helt vildt i dit job og din motivation er helt i bund.

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil videre, men det kan være svært at komme i gang og vide, hvor du overhovedet skal starte eller hvad du kan gøre…

Måske er du i tvivl om, hvad du ellers kan arbejde med, og hvad du egentlig har lyst til. Eller det kan være, at du føler, at det er helt uoverskueligt at søge job og samtidig passe dit nuværende job, så du giver op på forhånd.

Det er hverdagen for mange danskere, men fortvivl ikke…

Som karriererådgiver kan jeg hjælpe dig! Uanset om du ønsker et nyt job, en forfremmelse eller måske undersøge helt nye jobmuligheder, så kan jeg gøre din jobsøgning mere effektiv og få dig hurtigt videre.

Er du i tvivl om hvad du kan og vil, så lad os sammen finde frem til, hvordan det helt perfekte arbejdsliv ser ud for dig. Vi kan identificere dine styrker, afklare dine mål og skabe en handlingsplan, der vil bringe dig tættere på dit drømmejob.

Som karriererådgiver har jeg mere end 10 års erfaring og har hjulpet over 4000 mennesker med karriere og jobsøgning. Jeg er her for at støtte dig på din rejse og sikre, at du når dine mål.

Lad os sammen skabe et spændende og afgørende kapitel i din karrierehistorie. Tiden er inde til at tage det første skridt mod en lysere fremtid. Er du klar?

Sådan kan jeg hjælpe dig med at finde et nyt job

De seneste 10 år har jeg hjulpet mere end 4000 mennesker med at komme videre i deres karriere – og jeg kan også hjælpe dig. Nedenfor kan du se noget af det, som jeg kan hjælpe dig med.

Optimér dit CV og målrette dine ansøgninger

Dit CV er dit første indtryk hos potentielle arbejdsgivere, og det er afgørende, at det nøjagtigt afspejler dine kvalifikationer, erfaring og resultater. Jeg tilbyder grundig feedback på ansøgning og CV samt din online profil på f.eks. LinkedIn. Det kan gøre en stor forskel, når det handler om, at du skal skille dig ud fra mængden og fremstå tydelig – med din unikke profil.

Under 1. session gennemgår vi dit nuværende CV, dine karrieremål og ønsker. Derfra vil jeg give detaljeret feedback og anbefalinger til optimering af dit CV for at øge dine chancer for at blive bemærket af potentielle arbejdsgivere. Ønsker du yderligere hjælp med jobsøgning, så laver vi en klar forventningsafstemning og en plan for, hvordan du hurtigst mulig kommer i mål med det, som du ønsker.

Jobsøgningshjælp

Det kan være overvældende at være jobsøgende!. Som din karriererådgiver vil jeg, i samarbejde med dig, udvikle en målrettet jobsøgningsstrategi, der viser vejen hen til dine karrieremål og maksimerer dine chancer for succes.

Uanset om du leder efter en ny lederstilling, en specialist-funktion eller det samme job i en ny organisation, så hjælper jeg dig med at identificere de mest relevante jobopslag, målrette dit ansøgningsmateriale og navigere i de mulige op-og-nedture, der kan komme i en jobsøgningsproces.

Samtaleforberedelse og coaching

Jobsamtaler kan være nervepirrende for alle! – uanset om du er leder, medarbejder, ung eller ældre. På baggrund af min erfaring, fra mere en 4000 samtaler omkring jobsøgning, vil jeg hjælpe dig med at blive klar til at gå til jobsamtaler. Til jobsamtalerne vil du føle dig langt mere velforberedt, have øget tillid til dine evner og klar til at stå inde for den du er og det, som du er god til!

Når jeg hjælper dig med at forberede dig til at gå til jobsamtaler, så vil vi gennemgå de mest almindelige spørgsmål, som du kan støde på under en jobsamtale – men også i særlig grad forberede de spørgsmål, som du IKKE vil spørges om. Fordi lige der, er forberedelse alt afgørende for at du kommer godt igennem jobsamtalen. Du bliver klædt godt på til at fortælle om dine kvalifikationer og erfaringer – og dermed klart og præcist, at vise fremtidige arbejdsgivere, hvem du er og hvad du kan bidrage med. Hvis du ønsker det, så kan vi også træne forskellige samtalesituationer for at hjælpe dig med at øve dine svar og udvikle strategier til at styre din nervøsitet og præsentere dig selv bedst muligt.

85%

Product Quality Index

92%

Energy Generation

Udtalelser

“Jeg har nu været så heldig at finde et nyt job – meget tæt på drømmejobbet. Elises spontane glæde på mine vegne og hele forløbet har været SÅ godt”.

Lene Larsen, Underviser Og Vejleder

“Elise er en dygtig, empatisk og nærværende coach – og det mærkes hele vejen ud gennem computerskærmen. Det mærkes tydeligt, at hun er en erfaren samtalepartner, som har en stor viden og en palette af redskaber, som hun kan tage i brug for at understøtte den personlige forandringsproces. Jeg kan varmt anbefale samtaleforløb med Elise”.

Lene, Konsulent, Danske Bank

“Tusind tak for hjælpen. Det var lige det kærlige “skub” i den rigtige retning, som jeg havde brug for! Jeg føler, at det var en stor barriere at overvinde”.

Elisabeth Andersen, Mediegrafiker

“Elise arbejder som freelance outplacement-konsulent og jeg er meget taknemmelig for hendes indsats og dedikation til opgaven. Outplacement handler om at kalibrere med kandidaten, og ud fra denne fornemmelse af personen at rådgive, vejlede og coache helt individuelt i forhold til at realisere det næste karriereskrift. Elise lykkes til fulde med disse opgaver, og jeg kan kun anbefale hende – også til andre typer af opgaver inden for hendes kompentence sfære”.

Malene Gude, Chefpsykolog, Randstad

“Elise formår at fremstå både professionel og autentisk på samme tid, hvilket har medført, at hun har haft min fulde tillid. Igennem samtaleforløbet har jeg oplevet, at jeg har fået mere selvsikkerhed og livsglæden tilbage. Elise får derfor mine allerbedste anbefalinger, og jeg kan desuden roligt opfordre andre til at benytte hende som deres mentale coach”.

Rasmus Bach, WebDesigner

“Elise arbejder målrettet og konkret på at understøtte afklaringen af mine job- og karrieremuligheder. Hun skaber begejstring, handlekraft og fornyet energi. Man går fra mødet med Elise med en større tro på sig selv, en konstruktiv feedback og flere nye ideer til tiltag.”

Jesper Madsen-Østerbye, Cand.Scient.Pol.

”Det har været en fornøjelse at være i forløb hos dig. Du har hurtigt givet mig en oplevelse af, at der var plads til hele mig i vores samtale og i det fælles rum. Uanset om fokuspunktet har været jobsøgning eller stresshåndtering, har jeg følt mig afslappet og i gode hænder i dit selskab. Den tryghed har givet mig tillid til, at du har villet mig det bedste, og jeg har kunnet være åben og ærlig overfor dig. Så – tak for gode samtaler og et trygt rum at være i.”

Roselil, Miljøterapeut, Aarhus Kommune

“Elise har i arbejdet dokumenteret stor viden og interesse for, hvordan mennesker agerer i arbejdssammenhænge mht. motivation, præstation mv. og har samtidig formået at vinkle disse aspekter med sin forretningsforståelse. Dette gør, at hun naturligt inddrages som rådgiver og sparringspartner bredt i organisationen”.

Bent Kristensen, HR/Sekretariatschef, EnergiMidt A/S (NORLYS)

“Elise kan arbejde selvstændigt og innovativt og samtidig også disciplineret og struktureret. Hun har stor selvindsigt og empati, hvilket gør det let for hende, at skabe fortrolighed med andre mennesker i forskellige situationer. Elise er positiv og har et vindende væsen.”

Jørgen Steensgård, Økonomidirektør, Waoo!

”Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Elise hos EnergiMidt i forbindelse med rekruttering. Elise er seriøs og ihærdig i sin arbejdsform, og har udvist stor empati, menneskeforståelse og troværdighed. Jeg kan på det varmeste anbefale Elise”.

Erling Vendelbo Klemmensen, Varmechef, Energi Midt A/S, (NORLYS)

“Elise er utrolig objektiv, og har været en god sparringspartner for mig. Samtidig har flere af ansøgerne tilkendegivet, at de har haft en god oplevelse med Elise på grund af hendes empati, indlevelsesevne og konstruktive feedback til dem.”

Connie Rosenkvist, Head Of Customer Service, Energi Midt A/S, (NORLYS)

Hvad kan jeg konkret hjælpe dig med

 1. Personlig vejledning.
  Jobsøgningsplaner som tager udgangspunkt i dine unikke behov og mål.
 2. Karriereafklaring.
  Grundig afklaring og coaching for at hjælpe dig med at blive afklaret omkring dine styrker og motivation.
 3. Gennemgang af CV.
  Feedback og redigeringer for at sikre, at dit CV præcist fremhæver dine unikke kvalifikationer.
 4. Målrettede ansøgninger.
  Jeg kan vise dig, hvordan du skriver målrettede ansøgninger, og jeg kan også skrive ansøgninger for dig, hvis dét er den største barriere imellem dig og dit drømmejob.
 5. Forberedelse til jobsamtale.
  Øve samtalersituationer for at hjælpe dig med at føle dig sikker og forberedt til jobsamtaler.
 6. Netværksstrategier.
  Vejledning og viden om, hvordan du kan bruge dit netværk og få adgang til det skjulte jobmarked f.eks. via LinkedIn.
 7. Mindset Coaching.
  Strategier til at overvinde begrænsende overbevisninger, styrke din selvtillid og ikke mindst blive helt afklaret omkring: Hvad er mit drømmejob og det bedste arbejdsliv for mig?
HR freelance – Karriererådgivning – Elise Blok
Elise Blok – HR freelance

Om Elise Blok

Jeg er en engageret karriererådgiver med en mission om at hjælpe dig med at nå dine karrieremål samt finde mening og formål i dit arbejdsliv.

Med mere end ti års erfaring som karriererådgiver har jeg hjulpet mere end 4000 mennesker fra forskellige baggrunde og diverse brancher. Uanset om du lige er startet i din karriere, ønsker at lave et større karriereskifte eller måske søger vejledning i, hvordan du kan komme videre i dit nuværende job, så har jeg hjulpet andre i samme situation som dig – og jeg glæder mig virkelig meget til også at hjælp dig!

Jeg har ry for at skabe en motiverende, handlingsorienteret og opmuntrende atmosfære. Jeg arbejder tæt sammen med dig for at identificere dine styrker, mål og værdier og udvikle en personlig plan for at nå frem til et arbejdsliv, som du “stor-trives” i!.

Priser

Jeg tilbyder både enkelt sessioner og klippekort samt fast pris på at skrive en ansøgning

  PRIS PRIS PR. TIME TIMER
1 session 1000 1000 1
Klippekort – 3 sessioner 2850 950 3
Klippekort – 5 sessioner 4500 900 5
Jeg skriver en målrettet ansøgning for dig til et relevant job, som du ønsker at søge 2375 950 2,5
Optimerer dit CV, så det står helt skarpt i flot layout inkl. målrettet profiltekst (Individuel pris) 900

Alle sessioner er á 60 min. varighed og kan foregå online, pr. telefon eller på mit kontor i Aarhus.

En session indeholder også relevant viden og værktøjer samt adgang til løbende mail-support, hvor jeg svarer på dine spørgsmål mellem sessionerne.

Priserne er inkl. moms. Betalingen sker efter sessionen via Mobilepay eller kontant.

Du kan også købe klippekort som gavekort, hvis du har lyst til at give et forløb i gave til en du holder af, som virkelige har brug for hjælp til at komme videre. Klippekort og gavekort betales ved køb af kortet. Der tilbydes mulighed for ratebetaling.

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig i den unikke situation, som du står i lige nu?

Opnå succes med dine HR-opgaver

HR freelance

Rekruttering

Professionel rekruttering er en god investering og kan ses på bundlinjen.

Outplacement

Effektiv outplacement får jeres opsagte medarbejdere hurtigt i nyt job.

Trivselscoaching

Coaching til øget trivsel, medarbejderudvikling og fastholdelse.

Stresscoaching

MINDstrain, en metakognitiv metode til at forebygge og behandle stress.