Professionel HR-specialist og karriererådgiver 

Executive search & rekruttering, outplacement, karriererådgivning og coaching

Med 15 års erfaring inden for HR har jeg udviklet en dyb forståelse for de udfordringer, som virksomheder står over for, når det kommer til at tiltrække og fastholde kompetente ledere og dygtige medarbejdere.

Min passion for HR begyndte tidligt i min karriere, da jeg arbejdede som teamleder i Nordisk Film Biografer. Jeg indså hurtigt, hvor vigtigt det er at finde de rette medarbejdere og samtidig sikre, at de trives så optimalt som muligt. Min nysgerrighed var vagt, og jeg ville gerne vide mere. Derfor læste jeg HA-psykologi på CBS, hvorefter jeg blev ansat som HR- og rekrutteringskonsulent og senere som HR-ansvarlig og byggede en HR-funktion op fra bunden.

Jeg fik en voksende interesse for samtaler, og derfor tog jeg en coach- og psykoterapeutuddannelse samt en overbygning som meta-kognitiv stress-coach, hvilket resulterede i forskellige jobs som karriererådgiver og coach.

I 2014 tog jeg springet og startede min egen freelance-virksomhed; HRfreelance. Jeg har siden da hjulpet mange virksomheder med rekruttering, outplacement-forløb og trivselscoaching af deres ledere og medarbejdere.

Tilmed har jeg i funktionen som karriererådgiver hjulpet flere tusind mennesker med at blive afklaret om deres karrieredrømme og/eller finde et nyt job.

Læs mere her, hvis du ønsker hjælp til at finde et nyt job eller mangler afklaring omkring din karriere.

Mine ydelser til virksomheder

Rekruttering

Jeg arbejder sammen med virksomheder for at identificere deres ansættelsesbehov og udvikle en skræddersyet rekrutteringsstrategi. Fra sourcing af kandidater til afholdelse af jobsamtaler – håndterer jeg hvert trin i processen for at sikre, at de bedst mulige kandidater bliver udvalgt.

Outplacement

På dagens arbejdsmarked er fyringer og nedskæringer desværre almindelige begivenheder. Mine outplacementforløb hjælper medarbejderne med at komme godt fra deres nuværende stillinger og ind i en ny. Jeg hjælper med at optimere CV og skrive ansøgninger, jobsøgningsstrategier, forberedelse til jobsamtaler og meget mere for at sikre et vellykket jobskifte.

Trivselscoaching

Nogle gange har medarbejdere brug for ekstra støtte og vejledning for at trives mere optimalt. Min coaching kan hjælpe medarbejdere og ledere med at udvikle deres menneskelige færdigheder og fremme deres karriere. Jeg arbejder med enkeltpersoner for at identificere deres styrker og svagheder, sætte mål og lave handlingsplaner for succes.

Min tilgang til arbejdet som coach

Som coach er jeg empatisk, nysgerrig og mulighedsorienteret i samtalen, og jeg er vant til at bevare nærværet samtidig med, at jeg har fokus på handling og løsninger. Jeg er meget engageret i at sikre fremdrift for mennesker ved at inspirere til afklaring, åbne op for muligheder og motivere til handling.

Klik her, hvis du vil læse mere om mine værdier.

Ansættelser

  • HR-konsulent hos EnergiMidt (NORLYS), hvor jeg primært lavede rekruttering og var projektleder på projekter såsom: talentudvikling, nedbringelse af sygefravær, medarbejderudvikling, fastholdelse og social ansvarlighed.
  • HR-ansvarlig hos Waoo!, hvor jeg etablerede fundamentet for HR-funktionen.
  • Daglig leder hos Nordisk Film Biografer
  • Karriererådgiver hos CA- A-kasse – karrierepartner for højtuddannede i erhvervslivet.
  • Projektkoordinator hos Hartmanns for dagpengemodtagere MVU/LVU fra Jobcenter Aarhus.
  • Senior Consultant, Outplacement & Transition hos Randstad Danmark.

Samarbejdsaftaler

  • Jeg har lavet en oversigt over hvilke virksomheder, som jeg har hjulpet med forskellige opgaver indenfor rekruttering, karriererådgivning/outplacement, stresscoaching og trivselscoaching. Klik her for at se oversigten.

Certificeringer

  • 2016 – PTP/PTL, People Test Systems, Aarhus. Certificeret i både personlighedstest og intelligentest, som kan bruges til udviklingssamtaler og rekruttering.
  • 2009 – Karrieremodellen, Center for Ledelse, KBH,  Certificering i testværktøjet – ”Karrieremodellen” fra Center for Ledelse, som primært benyttes til at afdække motivation og karriereønsker.
  • 2009 – Bidrag til Bedømmelse, Center for Ledelse, KBH,  Certificering i testværktøjet ”BtB” – en personprofiltest, som kan bruges i forbindelse med rekruttering, udvikling og lederudvikling.

Opnå succes med dine HR-opgaver

HR freelance

Rekruttering

Professionel rekruttering er en god investering og kan ses på bundlinjen.

Outplacement

Effektiv outplacement får jeres opsagte medarbejdere hurtigt i nyt job.

Karriererådgivning

Et nyt mål kræver personlig afklaring og en målrettet handlingsplan.

Trivselscoaching

Coaching til øget trivsel, medarbejderudvikling og fastholdelse.

Stresscoaching

MINDstrain, en metakognitiv metode til at forebygge og behandle stress.

Opnå succes med dine HR-opgaver

HR freelance

Rekruttering

Professionel rekruttering er en god investering og kan ses på bundlinjen.

Outplacement

Effektiv outplacement får jeres opsagte medarbejdere hurtigt i nyt job.

Karriererådgivning

Et nyt mål kræver personlig afklaring og en målrettet handlingsplan.

Trivselscoaching

Coaching til øget trivsel, medarbejderudvikling og fastholdelse.

Stresscoaching

MINDstrain, en metakognitiv metode til at forebygge og behandle stress.