Udtalelser

HRfreelances portefølje og udvalgte tilbagemeldinger

“Elise arbejder som freelance outplacement-konsulent og jeg er meget taknemmelig for hendes indsats og dedikation til opgaven. Outplacement handler om at kalibrere med kandidaten, og ud fra denne fornemmelse af personen at rådgive, vejlede og coache helt individuelt i forhold til at realisere det næste karriereskrift. Elise lykkes til fulde med disse opgaver, og jeg kan kun anbefale hende – også til andre typer af opgaver inden for hendes kompentence sfære”.

Malene Gude, Chefpsykolog, Randstad

“I know Elise to be a hard working, dedicated HR consultant. Elise always delivers results and quality with a smile. Elise has a wide span of knowledge regarding all aspects of HR. Therefore I highly recommend Elise”.

Susanne Bonde, HR Specialist / Business Partner

“Elise har i arbejdet dokumenteret stor viden og interesse for, hvordan mennesker agerer i arbejdssammenhænge mht. motivation, præstation mv. og har samtidig formået at vinkle disse aspekter med sin forretningsforståelse. Dette gør, at hun naturligt inddrages som rådgiver og sparringspartner bredt i organisationen”.

Bent Kristensen, HR/Sekretariatschef, EnergiMidt A/S (NORLYS)

“Elise formår at fremstå både professionel og autentisk på samme tid, hvilket har medført, at hun har haft min fulde tillid. Igennem samtaleforløbet har jeg oplevet, at jeg har fået mere selvsikkerhed og livsglæden tilbage. Elise får derfor mine allerbedste anbefalinger, og jeg kan desuden roligt opfordre andre til at benytte hende som deres mentale coach.”

Rasmus Bach, WebDesigner

“Elise er en dygtig, empatisk og nærværende coach – og det mærkes hele vejen ud gennem computerskærmen. Det mærkes tydeligt, at hun er en erfaren samtalepartner, som har en stor viden og en palette af redskaber, som hun kan tage i brug for at understøtte den personlige forandringsproces. Jeg kan varmt anbefale samtaleforløb med Elise”.

Lene, Konsulent, Danske Bank

”Det har været en fornøjelse at være i forløb hos dig. Du har hurtigt givet mig en oplevelse af, at der var plads til hele mig i vores samtale og i det fælles rum. Uanset om fokuspunktet har været jobsøgning eller stresshåndtering, har jeg følt mig afslappet og i gode hænder i dit selskab. Den tryghed har givet mig tillid til, at du har villet mig det bedste, og jeg har kunnet være åben og ærlig overfor dig. Så – tak for gode samtaler og et trygt rum at være i.”

Roselil, Miljøterapeut, Aarhus Kommune

“Elise kan arbejde selvstændigt og innovativt og samtidig også disciplineret og struktureret. Hun har stor selvindsigt og empati, hvilket gør det let for hende, at skabe fortrolighed med andre mennesker i forskellige situationer. Elise er positiv og har et vindende væsen.”

Jørgen Steensgård, Økonomidirektør, Waoo!

“Som ansvarlig for den samlede rekrutteringsproces har Elise fungeret som sparringspartner og rådgiver for den ansættende leder. Både i forhold til sparringen med de pågældende ledere og testtilbagemeldingen til kandidaterne udføres dette naturligt, professionelt og yderst kompetent”.

Bent Kristensen, HR/Sekretariatschef, EnergiMidt A/S, (NORLYS)

”Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Elise hos EnergiMidt i forbindelse med rekruttering. Elise er seriøs og ihærdig i sin arbejdsform, og har udvist stor empati, menneskeforståelse og troværdighed. Jeg kan på det varmeste anbefale Elise”.

Erling Vendelbo Klemmensen, Varmechef, Energi Midt A/S, (NORLYS)

“Elise er utrolig objektiv, og har været en god sparringspartner for mig. Samtidig har flere af ansøgerne tilkendegivet, at de har haft en god oplevelse med Elise på grund af hendes empati, indlevelsesevne og konstruktive feedback til dem.”

Connie Rosenkvist, Head Of Customer Service, Energi Midt A/S, (NORLYS)

“Elise arbejder målrettet og konkret på at understøtte afklaringen af mine job- og karrieremuligheder. Hun skaber begejstring, handlekraft og fornyet energi. Man går fra mødet med Elise med en større tro på sig selv, en konstruktiv feedback og flere nye ideer til tiltag.”

Jesper Madsen-Østerbye, Cand.Scient.Pol.

“Tusind tak for hjælpen. Det var lige det kærlige “skub” i den rigtige retning, som jeg havde brug for! Jeg føler, at det var en stor barriere at overvinde”.

Elisabeth Andersen, Mediegrafiker

“Elise er en professionel og meget inspirerende coach. Jeg bruger dagligt de teknikker, som jeg lærte hos hende og mærker en dybere accept og ro indeni. Det er befriende efter mange år med uro, stress og tankemylder!.”

Sanne, Konsulent, PFA

“Jeg har været SUPER glad for mit forløb hos dig og har en god oplevelse med mig i bagagen fra et HARTMANNS outplacement forløb. Tusinde tak for hjælpen.”

Lene Hansen, Laborant

“Jeg har nu været så heldig at finde et nyt job – meget tæt på drømmejobbet. Elises spontane glæde på mine vegne og hele forløbet har været SÅ godt”.

Lene Larsen, Underviser Og Vejleder

“Som person er Elise kreativ, initiativrig og god til at tale med folk på alle niveauer, og så har hun en smittende entusiasme, et åbent sind med en positiv tilgang til tingene og et stort hjerte – og det gør hende til et interessant og inspirerende menneske at arbejde sammen med.”

Bent Kristensen, HR/Sekretariatschef, EnergiMidt A/S (NORLYS)

Opnå succes med dine HR-opgaver

HR freelance

Rekruttering

Professionel rekruttering er en god investering og kan ses på bundlinjen.

Outplacement

Effektiv outplacement får jeres opsagte medarbejdere hurtigt i nyt job.

Karriererådgivning

Et nyt mål kræver personlig afklaring og en målrettet handlingsplan.

Trivselscoaching

Coaching til øget trivsel, medarbejderudvikling og fastholdelse.

Stresscoaching

MINDstrain, en metakognitiv metode til at forebygge og behandle stress.

Opnå succes med dine HR-opgaver

HR freelance

Rekruttering

Professionel rekruttering er en god investering og kan ses på bundlinjen.

Outplacement

Effektiv outplacement får jeres opsagte medarbejdere hurtigt i nyt job.

Karriererådgivning

Et nyt mål kræver personlig afklaring og en målrettet handlingsplan.

Trivselscoaching

Coaching til øget trivsel, medarbejderudvikling og fastholdelse.

Stresscoaching

MINDstrain, en metakognitiv metode til at forebygge og behandle stress.